alle Woo-documenten van 1000+ bestuursorganen vindbaar op één plek

Aansluiten als bestuursorgaan


Informatie voor Woo-coördinatoren en -juristen van bestuursorganen

Dit platform is beschikbaar voor alle bestuursorganen om Woo-dossiers te publiceren en bruikbaar te maken.

Om gebruik te maken van dit platform kunnen Woo-coördinatoren hier een account aanmaken. Na het aanmaken van een account is de status “nog niet geaccordeerd”. Wij zullen contact met u opnemen om te controleren of alles in orde is. Zodra dit het geval is accorderen we u als enige uploader voor uw bestuursorgaan. Enkel onder uw account kunnen dossiers van uw bestuursorgaan geüpload worden.

Woo-dossiers uploaden

Dossiers kunnen geüpload worden via dit portaal. Bij het uploaden van de dossiers zijn weinig velden verplicht, waardoor men zelf in de hand heeft in hoeverre een dossier verrijkt is binnen Woogle. De in te vullen velden komen grotendeels overeen met de informatie in het Woo-besluit. Na het uploaden van een dossier is deze altijd aan te passen of te verwijderen. Zie hier een voorbeeld van een dossierpagina na het uploaden. Ieder bestuursorgaan is terug te vinden op deze overzichtspagina.

About

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Maarten Marx via maartenmarx@uva.nl of via het contactformulier. Vind meer informatie over dit project en alle publicaties.